Bock

Blev ett kvällpass idag när regnet hade dragit förbi. Kom på plats vid halv sex tiden i tornet, hann inte mer än sätta mig när där kom ut ett rådjur från tätningen och ställde sig på vallen. Upp med kikaren och det var en av de större bockarna jag såg innan premiären. Lät den komma ut på fältet en bit innan skottet gick och platt fall! En av de största bockarna jag fällt, kan väl vara en bronsbock om jag har tur!!
 
Gott om svin på åtlarna får bli ett försök på dem imorgon på ena åteln! En vecka kvar till älg/kronhjortsjakten, ska bli skönt att vara ledig och jaga hela dagarna långa och sen trevlig sällskap på kvällarna. Var och sköt på älgbanan i torsdags, ska dit i veckan igen så man är i form till nästa vecka.
 
En kompis är i USA så jag bad honom att köpa en åtelkamera till mig! Inget märke som finns av återförsäljare i Sverige, så jag hoppas verkligen att den kommer fungera bra!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Fiskade i laxdammen igår innan mörkret la sig och fick upp två stycken på Wolly Bugger :)! Var även där i förmiddags men då hade jag bara ett påslag men inget mer.
 

Kommentarer
Postat av: Jaktasle

grattis med bukken.. blir gris på degogså trolig:)

2012-09-29 @ 21:36:23
URL: http://jaktasle.blogspot.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Grattis till bocken, den såg gammal ut, kolla tänderna och åldersbestäm, nyfiken...

2012-09-29 @ 22:52:24
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Mattias

Så ska det se ut, grattis!!!

2012-09-30 @ 11:05:22
URL: http://teamsalen.blogspot.com
Postat av: Mattias

Så ska det se ut, grattis!!!

2012-09-30 @ 11:06:18
URL: http://teamsalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0