Fiske

Idag hade äntligen isen nästan helt försvunnit i laxdammen här i byn, bara en liten del av dammen som var istäckt.. Körde upp om där på vägen hem och där stod en filur och fiskade, typiskt att jag inte hann först.

På avstånd såg det lite konstigt ut för dammen som ingår i vår fiskeklubb är bara till för medlemmar, dessutom är det bara flugfiske som är tillåtet. Den som fiskade där hade minsann inget flugspö. En icke svenktalande fiskare som påpekade direkt att han inte kunde svenska men som tur var fungerade engelska. Inga problem så jag fick informera om att fiske bara var till för oss i klubben och då även enbart flugfiske. Frågade honom också hur han kunde ha missat skylten med "fiske förbjudet som innehåller en symbol med en fisk och ett sträck över", det behöver man inte vara svensktalande för att förstå. Han packade ihop och gav sig iväg utan någon större konflikt.

Hem och upp med flugspöet till dammen en stund senare. Nu var där ingen tjuvfiskare! Två regnbågar krokade jag på inom loppet av mindre än 10 kast, nästa orört vatten sen isen kom i vintras, härlig känsla i det vårliknande vädret som var här nere idag. Linn var ute och sprang så hon kunde inviga nya kameran jag köpte idag med några fiskebilder :)!


Suggan med kultingarna fortsätter och gå på åteln, en fin grupp med årsgrisar passerade igår. Dålig vind för jakt på den åteln i veckan tyvärr....
Kommentarer
Postat av: Fredrik

Fina bågar. Skönt att börja svinga flugspöt igen.

2012-03-15 @ 07:56:00
URL: http://fredrikrinaldo.blogspot.com/
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Grattis till god fisk. Kolla mitt inlägg om trehörningen, lite ovanligt

2012-03-15 @ 07:58:34
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Regular Hunting

Hej! Kika gärna in på vår jaktblogg Regular Hunting!

Här kommer du kunna följa två stycken vanliga jägare i deras jägarliv.

Vi kommer lägga upp jaktfilmer, tester på olika jakttillbehör, kameror, kulor, utfodring m.m. Tävlingar dyker även upp inom kort!

Hoppas du kommer uppskatta sidan!

MvhGilla oss gärna på facebook! http://facebook.com/RegularHunting

2012-03-15 @ 19:24:57
URL: http://regularhunting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0