Så nära..

Åkte upp till åteln vid tio igår kväll. Såg inget vilt på vägen upp till åteln, kändes bra :)

Där hade varit bra med aktivitet såg man. Vinden var lite skum igår snurrade runt hela tiden, stod en bra stund med tändaren och kollade vinden men den visade bra vind från tornet, hade planerat att sitta i skjutstegen men det fick bli tornet till sist.

Lite innan elva hör man de karakteristiska knaken i skogen, den går runt och runt där längre men går aldrig ut på åteln utan smyger bara runt i kanterna. Allt blir lugnt efter en timmes nervositet...

Inte förrän vid klockan två hör man att där gris på gång igen, den kommer gående uppe i skogen bakom åteln, går runt och kommer till vänster om tornet. Jag har aldrig hört en gris ha så mycket ljud för sig som denna här. Den kommer ut ur tätningen och går ut 10m framför tornet, frustande, fnysande, morrande gris. Det är en rejäl pjäs. Hör inga andra grisar så antar att det är galten, bara den går fram till tjärträdet så smäller det. Men den får för sig att gå 360 grader runt tornet istället....sen försvinner den..

Bilderna från innan i veckan visar att min kollega missade grisarna med en timme och jag skulle inte klippt gräsmattan klockan 19:30 igår!!!! Snart, snart ska det väl lyckas.

Tyder på att det var galten ovan som gäckade mig inatt....

  GLAD MIDSOMMAR ALLA LÄSARE!!


Kommentarer
Postat av: Jaktasle

Var närme ja. Kul kveld likevel, bra med gris du har fremme og galten ser jo ganske stor ut.

2011-06-24 @ 13:19:42
URL: http://jaktasle.blogspot.com
Postat av: Peter

jaja klippa gräset

2011-06-24 @ 14:17:33
Postat av: Noaline

This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck.

2011-11-30 @ 17:20:35
URL: http://noaline.blogger20.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0