Blev lite jakt igår

Kom iväg rätt sent igår kom inte upp till berget förrän 21:45. När jag kommit in på grusvägen och har 100m kvar till där jag brukar ställa bilen ser jag att där står något på vägen mellan korn och vetefälten. Kör närme och ser att det är ett lagom stort vildsvin, när jag har 20m kvar cirka sticker den in i vetefältet. Kör förbi och parkerar bilen och går ut för att spana av fältet men ser inga rörelser i veten, smyger runt ett tag i fältet men grisen verkar ha stuckit iväg. Synd man inte var 10m tidigare då hade jag kanske sett den komma smygande i kornfältet...

Gick ned till åteln och satte mig en stund men tröttnade ganska fort så tömde kameran och åkte hem. Flyttade kameran sist mot tjärträdet, men som de hade gått loss på åteln riktiga krater hål har de gjort. Nu flyttade jag tillbaka kameran igen riktad mot foderautomaten. En bock och tre kronhjortar fick jag också syn på!

Var på dop i lördags och fick snackat jakt med en gubbe från Hörby, de hade två åtlar igång med gott om gris men ingen som jagade där speciellt så det var bara att komma upp när jag ville. Kanske kör jag upp ikväll, alltid roligt men en ny vy och ny jaktmark!!


Ser ut och vara en rund sugga, kanske är där kultingar i magen, eller vad tror ni?

En liten rävvalp kom också med på bild.

Kommentarer
Postat av: andersjakt.se

synd du inte fick den på vägen. ja alltid roligt att jaga på nya marker :)

2011-07-11 @ 12:44:08
URL: http://www.andersjakt.se
Postat av: Daniel

Jag blev ganska chockad när den stod på vägen. Men de verkar inte ha börjat äta av veten den är inte mjökmogen än. Info och bilder om kvällens "nya" jakt kommer imorgon!

2011-07-11 @ 13:23:16
URL: http://danielsjakt.blogg.se/
Postat av: vildsvinsjakt.blogg.se

Ja de är i allafall en gris av honkön o den ser väldigt rund ut så de är väl troligt att hon kommer med smått om ett tag.

2011-07-17 @ 13:22:50
URL: http://vildsvinsjakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0