Jakten i Markaryd

Kom upp igår till marken och det regnade konstant hela vägen upp och det blåste på rejält, kändes inte så lönt och bege sig ut i skogen. Tog ett pass på ett hygge, fick börja med att resa tornet som hade blåst omkull, ja det var typ alla torn som hade vält under våren. En foderautomat hade fått fötter, trist man inte får ha sina saker ifred.

I alla fall första passet gav uppehåll den första timmen sen drog de här molen in och jag tog skydd i bilen. Bytade sen till passet där jag sköt bocken förra året, men det blåste för mkt och regn så vi avrundade lite innan nio.Imorse tog jag ett annat pass. Där var så uppväxt att jag fick välta några björkar först. Allt kändes rätt meingslöst efter en stund så jag gick upp mot hygget där vi har den andre foderautomaten. På vägen upp passerade jag kraftledningsgatan och ute i den stod det en älgkviga, roligt och se vilt i detta skitvädret.

När jag kom upp till hygget kollade jag till vänster och där stod bocken och tittade på mig på en 15m, men i rätt vind som tur var upp med bössan och skottet gick, andra sexan låg på marken för säsongen!Lika långa horn på båda men Maglehembocken till vänster är lite grövre i hornen.


Kommentarer
Postat av: andersjakt.se

Bra jobbat Daniel, Gattis

2011-08-20 @ 17:00:01
URL: http://www.andersjakt.se
Postat av: andersjakt.se

Ja GRATTIS ska det ju vara :)

2011-08-20 @ 17:01:15
URL: http://www.andersjakt.se
Postat av: xjakt

Grattis Grattis.

2011-08-21 @ 10:10:57
URL: http://xjakt.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Grattis till fina bockar! :)

2011-08-21 @ 11:01:53
URL: http://fredrikrinaldo.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Grattis till fina bockar! :)

2011-08-21 @ 11:03:36
URL: http://fredrikrinaldo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0