Flugfiske i Bondemölla 13/6

Då var andra flugfiskepasset avklarat för denna veckan. Fisket startade klockan 07.00, hade inte hunnit ta många kast förän det sög till i fluglinan och första bågen var krokad på en gul/svart superkanin, bra tryck i fisken en vikt på ca 2kg. I priset för att få fiska ingår ju inte ngn fisk utan det får köpas till och jag har mer än tillräckligt i frysen så all fisk skulle få gå tillbaka.

Hade riktigt roligt fiske sen under hela dagen på liten förtyngd haröra, man såg plogen närma sig och ibland sög det till men många följare också. Landade totalt 4st och tappade 1st. Tyvärr var där ingen tjockepelle som ville hugga, det var det samma för de andra som också fick fisk. Toppvikten var nog som mest på strax över 3kg. Kan tyckas vara lite lågt fast det är ju bäst ös i fisken som ligger på 2-3kg men ibland är det kul med lite tyngd i spöet också :)

Imorrn är det dags för torskfiske på sundet med fiskeklubben via jobbet "på arbetstid". Ska inte blåsa mer än 6m/sek så vi lär kunna åka ut. Makrillen har också kommit fast än i små stimm, det blir huvudsakligen jiggfiske efter torsk!!
Kommentarer
Postat av: Cecilia

Tjena mannen! Sicken tuff blogg du har:)

2010-06-15 @ 20:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0