Åtelkameran....

Bara klyddar och klyddar. Åkte upp till berget i onsdags för att sitta på pass en stund och vittja kameran. Där var duktigt uppbökat och tjärträdet var skrubbat, passade på att fylla automaten med säck majs också. En kompis hade suttit där på pass lörd & sönd men då hade där inte varit vildsvin. Så mellan söndnatt och onsdagskväll hade där varit aktivitet. Kul det ska bli spännande och se på bilderna.

Men den där Genzon vill jag bara göra mig av med. När jag fick den i juni månad fick jag skicka tillbaka den direkt eftersom den tog en bild var tredje minut oavsett om där var aktivitet eller inte. För en månad sen började samma beteende igen, minneskortet fullt efter 4 dagar, 2400 bilder ca. Dessutom gick inte kameran igång när jag skulle kolla av den med den fjärrkontrollen och batterierna var inte slut, men ska ändå prova ikväll och sätta i nya, kanske är den hårda kylan som den inte klarar av. Inga andra som har problem med sina kameror??

Nu ringde jag upp till Hylte Lantmän igår, så nu ska jag skicka in den igen för service och förhoppningsvis får jag en ny kamera som fungerar som jag hade förväntat mig när jag köpte den. Vill ha en Stealth Cam igen den fungerade perfekt!!!

I helgen blir det jakt för hela slanten. På lördag ska jag ut och se om man nedlägga en dovhjort på marken vid Veberöd och på söndag ska ha vi ha hageljakt på rådjur och hare vid Löberöd!!

Hoppas detta är sista bilden jag lägger upp från den nuvarande kameran. Ja klockan hade flippat ut helt också.....


Kommentarer
Postat av: Anders

Ja det är tråkigt när det inte funkar

2010-12-17 @ 10:40:42
URL: http://www.andersjakt.se
Postat av: Anonym

köp en riktig kamera i stället

2010-12-20 @ 10:04:09
Postat av: Morgan O

Tjenna,Du kanke inte e så bra med dinna kameror. Lär dig meckka lite med instälningarnamvh

morgan

2011-02-16 @ 15:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0