Sugen på jakt ikväll

Hade en trevlig vistelse i Köpenhamn med Johanna sön-mån. Vi gick b.la en runda på zoo och kollade på alla djur som fanns där! Elefanterna var helt klart coolast! Isbjörnar är ganska mkt större än brunbjörnar. Lägger in en bild på ett djur som liknar en blandning mellan vildsvinskulting och bäver (typ), levde i sydostasien.



Gjorde precis in en beställnig på ny åtelkamera! Det blev en Genzo Åtelkamera SG-550VX, fått bra recensioner i jakttidningar och smidigt att man kan kolla av kameran på plats utan att behöva ta med minneskort hem eller med datorn till kameran. Ska bli spännande att följa vad där är för aktivitet på åteln igen efter 6 månaders uppehåll utan kamera.

Brorsan har fårproduktion och där var en tacka som hade fått 3 lamm igår, tyvärr var det ena döfött och nummer två försvann spårlöst, troligen en räv som varit i farten får åka upp en kväll och försöka locka på honom! Där hade kommit två nyfödda ikväll igen men de hade fått åka in i ladan över natten! Sköt två rävar i hans fårhage men det var nog två år sen, lägger upp en bild på en av dem.



Genzo Åtelkamera SG-550VX- inkl eftersökslampa
Ha en trevlig kväll!

//Daniel

Kommentarer
Postat av: källan

Tur du kan komma hit och vakta våra kära lamm!

2010-05-26 @ 23:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0